Välkomna till min blogg!

Hej och välkommen till min blogg om plåtsättning och snickeri, Jörgens Markarbete. Och det är jag som är Jörgen. Med många års erfarenhet inom branschen skulle jag vilja påstå att jag har fått se det mesta. Med det menar jag att jag har fått se både bra och dåliga byggen. För mig är kvalitet på material och noggrannhet direkt från grunden A och O i alla byggen. Man kan inte kompromissa om vissa saker. Och det finns inga genvägar till det perfekta verket. Jag är lite utav en perfektionist i vissa situationer och vill alltid att allting ska bli så bra som möjligt.

Vad kan du vänta dig att hitta här

I min blogg kommer jag skriva om mina egna projekt och om sådant som händer runt omkring mig. Jag har inte för avsikt att skriva om internationella händelser, men det kan även hända att ni får läsa om sådant här om något viktigt hänt i världen. Annars kommer jag fokusera på det lilla och det lokala. Jag brinner för mindre projekt och det är därför jag även valt att skriva om det i en blogg. Det fanns en tid då jag kände behov av att träffa likasinnade och sökte en del på nätet för att hitta folk som ägnade sig åt samma som jag. Jag hittade dock ingen som jag tyckte var precis det jag var ute efter, alltså ingen blogg som var enkel, rolig och seriös. Därför bestämde jag mig för att starta en själv och ni har nu hittat resultatet av det beslutet.

Tips och råd, men inget att prova hemma om man är nybörjare

Innan man läser igenom mina inlägg och tänker att man själv ska kunna göra likadant hemma så vill jag påminna alla mina läsare om att jag är expert på området jag skriver om. Ibland kan det se ut som att saker och ting som jag gör är så himla enkla, och ja, det är de för en som varit i branschen länge. Jag skulle dock råda er till att tänka igenom noggrant innan ni påbörjar och fråga er själva om det verkligen är rimligt för en hobbysnickare att genomföra samma projekt. Vissa saker jag skriver om är dock av lättare karaktär, så bli inte bortskämd än! Det finns något för alla här.

Tänk på att vi alla är människor

Jag ber alla läsare att ha i åtanke att jag är en vanlig person som skriver en vanlig blogg och jag undanbeder därför otrevliga kommentarer och liknande tråkigheter. Alla kan göra fel, även jag gör det i mina projekt. Huvudsaken är att man lär sig utav sina problem och inte gör om samma misstag två gånger. Så tänk på det innan ni skriver något elakt. Kom gärna hellre med tips och råd till mig. Även om jag gjort det jag gör i många år så tror jag att man aldrig blir för gammal för att lära sig. Och jag är som en svamp när det kommer till att lära sig nytt, jag suger i mig informationen direkt.